- Gezondheid

Ooit gehoord dat je een citroen naast je bed moet leggen tijdens het slapen? Na het lezen van dit bericht, zul jij dit ook doen!

Toen ik dit te horen kreeg, legde ik bijna elke avond een citroen naast mijn bed!

We hebben al vaker gehoord dat citroenen erg gezond voor ons zijn, maar heb je ook wel eens gehoord dat het goed voor ons is als je hem tijdens het slapen naast je legt? Ik had hier voorheen nog nooit van gehoord! Wij raden het je aan om dit eens uit te proberen!

citroen

Vitamineboost

Een citroen geeft je een goede vitamineboost, in een citroen zitten namelijk ontzettend gezonde fytonutriënten. Als deze stof in je lichaam zit, zal het op zoek gaan naar schadelijke stoffen, deze schakelt hij uit. Wat ook erg goed voor je is, is het drinken van lauw water met citroensap in de ochtend. Dit is goed voor je spijsvertering én je huid. Dit zijn de voordelen van het drinken van het sapje, maar wist je dat de voordelen van citroen nog verder gaan?

Depressie en angstaanvallen

De geur van een citroen heeft antiseptische eigenschappen, dit betekent dat het je humeur kan beïnvloeden. Door de geur van deze vrucht kunnen je angstaanvallen en depressieve gevoelens aanzienlijk verminderd worden, hierdoor zul je positiever in het leven gaan staan. Het enige dat je nodig hebt om deze truc uit te voeren zijn een aantal citroenen. Snijdt hiervoor de bovenkant van de citroen eraf en zet hem vervolgens rechtop in een schaaltje. Snijd met een mes een verticale en horizontale lijn in de citroen. Belangrijk is dat je hem niet helemaal tot de bodem insnijdt! Leg deze citroen in een kom naast je bed en laat de gezonde geuren zijn werk doen. Nog niet tevreden over het resultaat? Zet dan in elke hoek van de kamer een kommetje met citroen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *