- Algemeen

Op deze schokkende wijze worden Kipnuggets van de McDonald’s gemaakt!

De vereniging voor de bescherming van dieren genaamd ‘Animal Equality’ filmde met verborgen camera’s stiekem om te laten zien wat er in de kip-industrie gaande is. De vereniging filmde diverse broederijen en kwamen hadden een schokkende ontdekking gedaan! De video is wereldwijd viraal gegaan, met meer dan 30 miljoen weergaven! Dit is dan wel een Amerikaanse fabriek, maar ook in het Verenigd Koninkrijk gebeurt het ook. Dit wordt vooral gebruikt voor het vlees bij de McDonald’s.

geheime

Broederijen zijn een soort fabriek waar kippen worden geboren. Deze dieren zitten gevangen in erg slechte leefomstandigheden. De arme, kleine kuikens zitten vanaf hun eerste dag van hun leven in de industriële incubators en worden niet goed behandeld. Ook worden ze direct gescheiden van hun moeders, dit is in strijd met elk aspect van de natuur, kuikens moeten namelijk de eerste week vanaf hun geboorte doorbrengen onder de vleugels van hun moeder. Dit is verschrikkelijk voor de arme dieren, bekijk zelf de video maar… het is verschrikkelijk!

DEEL deze schokkende video met je vrienden op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *