- Algemeen

Slaap jij met je mobiele telefoon in de buurt? Lees dit dan goed door!

Momenteel heeft iedereen boven de 10 jaar al een mobiele telefoon of smartphone. Super veel mensen zijn zelfs helemaal verslaafd aan het apparaat, ze kunnen simpelweg niet zonder.

telefoon straling

We gebruiken het in deze tijd niet alleen om mensen te bellen of te sms-en, we gebruiken het ook om spelletjes op te spelen, youtube te kijken of muziek te luisteren.

Omdat we zo ontzettend veel tijd doorbrengen met onze telefoons zijn veel mensen niet bewust van de mogelijke gevolgen. Het is namelijk slecht voor je gezondheid wanneer je je mobiele telefoon constant gebruikt.

Dus het is goed om een beetje de tijd te nemen om het laatste onderzoek naar de effecten van de mobiele telefoon straling te onderzoeken.

telefoon-straling

Door de snelle opkomst van de mobiele telefoon is enige bezorgdheid geactiveerd.

Sommige mensen beweren dat mobiele telefoons geen risico’s vormen, terwijl anderen beweren dat de bezorgdheid over de gezondheid op lange termijn risico’s met zich mee brengt, wetenschappelijk verantwoord zijn.

Onderzoek:

Onderzoekers hebben ontdekt dat het elektromagnetische veld van mobiele telefoons invloed heeft op het verbruik van glucose in de hersenen na slechts 33 minuten.

Het onderzoek toonde aan dat straling van mobiele telefoons invloed heeft op het suiker, die de hersenen gebruiken voor brandstof. En dit beïnvloedt een aantal van onze meest basale cognitieve functies: ons geheugen, ons vermogen om zich te concentreren en ons vermogen om nieuwe dingen te leren.

Let dus voortaan goed op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *