- Gezondheid

Dit simpele ingrediënt helpt bij het voorkomen van spataderen!

Een van de ergste esthetische problemen waar veel vrouwen last van hebben zijn spataderen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je favoriete jurk niet dragen omdat je je onzeker voelt, waardoor jeans jouw enige optie zijn. En dan hebben we het nog niet gehad over alle pijn en ongemakken.

spataderen

In dit artikel bieden we je een natuurlijk geneesmiddel voor deze problemen en zal de conditie van je aderen verbeteren. Zorg ervoor dat je een goede kwaliteit cipres olie in huis hebt. Dit is een natuurlijk middel voor problemen met de aderen en dit verbeterd de bloedsomloop.

Exfolieer allereerst je huid om het effect van olie te optimaliseren. Breng voorzichtig vijf druppels cipres olie aan op het blootgestelde gebied en masseer dit vervolgens zachtjes. Door dit twee keer per dag te doen verbeter je de bloedstroom. Je zult binnen een paar weken al resultaat zien. Lavendel-, pepermunt- en tea tree olie werken goed tegen pijnlijke spieren, blaren en zwellingen. Gebruik maar een paar druppels van carrier oil.

Een extra tip:

Appelcider azijn en hazelnoot zijn uitstekende actuele (topkcal) middelen tegen spataderen. Deze belemmeren ontstekingen en verlichten het probleem. Breng deze natuurlijke middelen iedere dag aan, een week lang en je zult verbaasd zijn over de resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *