- Algemeen

Japanse badkamers zien er heel anders uit dan die van ons… En ze zijn veel efficienter

Een van de dingen waar de Japanse cultuur bekend om staat is het hebben van de meest innovatieve producten en ideeën. Japan heeft vrijwel altijd als eerde nieuwe, geavanceerde technieken en als het om productie van efficiënte gadgets, auto’s, meubelen, apparaten en zelfs robots gaat zijn het echte wereldleiders.

Wist je dat hun innovatieve skills zelfs tot in de badkamer doorgaan? De badkamers in Japan worden namelijk anders gebouwd dan in Westerse landen. Japanse badkamers beschikken over veel unieke en geavanceerde functies die eenvoudig te bedienen zijn.

Een Japans meisje genaamd Aiko geef in deze video een rondleiding door haar badkamer. Ze laat alle functies van de badkamer uitgebreid zien. Op haar YouTube kanaal ‘Life where I’m from’ laat ze zien hoe het is om als 12-jarig meisje te leven in Japan.

Ze laat in haar video’s onder andere zien hoe tuinen in Japan eruit zien en hoe er wordt afgewassen. En natuurlijk ook wat je in een Japanse badkamer te zien is. Wil je nu weten hoe geweldig deze Japanse badkamers werkelijk zijn? Bekijk dan onderstaande video en vergelijk dit eens met je eigen badkamer. Wat heb je liever?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *