- Overig

Een 15 minuten work-out die je snel vet zal laten verbranden!

In veel intensieve trainingen vind je deze oefeningen. Deze oefeningen duren niet langer dan 15 minuten! Hierdoor raak je veel sneller in vorm en het enige wat je moet doen is het volgen van deze oefeningen. Iedereen heeft wel een aantal minuten over om deze oefeningen te doen!

Wat moet je doen?

1. Voor iedere training doe je een warming up van 5 minuten.
2. Zet je timer op 15 minuten en doe de oefening na elkaar. Stop alleen maar als je echt niet meer kunt. Herhaal de oefeningen zo vaak mogelijk in deze 15 minuten.
3. Herhaal iedere twee dagen de deze training.
4. Verhoog na drie weken de training van 15 minuten naar 20 minuten.

Sumo jump squats

Plaats je benen zo ver mogelijk uit elkaar terwijl je tenen naar de buitenkant wijzen. Vervolgens trek je je heupen terug en buig je je knieën. Span je billen aan en spring rechtop omhoog en land weer zachtjes op de grond. Herhaal dit 12 keer.

Push-ups met gestrekte handen

Neem plaats in de plankpositie met je benen, rug en nek in een rechte lijn. Span je buik- en beenspieren aan. Terwijl je in ademt. buig je je ellebogen zodat je een rechte hoek vormt en ga je naar beneden. Druk jezelf op terwijl je uit ademt en raak je schouder aan met je andere hand. Dit herhaal je 12 keer.

Jump plank

Neem plaats in de plankpositie en breng je rug, nek en benen in een rechte lijn. Span je buik- en beenspieren aan en breng je voeten naar je handen in een sprong. Vervolgens spring je met je armen omhoog. Ga terug naar de zitpositie en spring dan terug naar de plankpositie. Herhaal dit 12 keer.

Planken met een twist

De allereerste positie is een plankpositie waarbij je steunt op je ellebogen. Hierbij beweeg je je linkerknie richting je linkerelleboog en zet dit been dan weer neer. Herhaal dit met je andere been en doe die zo’n 12 keer.

Spring naar voren en dan naar de zijkant

Vanuit een halve squat positie spring je op en daarna naar de zijkant. Dit herhaal je 12 keer.

Plank met gestrekte handen

Neem plaats in de eerdergenoemde plankpositie. Span hierbij je buik- en beenspieren aan. Til je rechter arm op tot deze parallel is met de vloer. Dit doe je terwijl je je rechterbeen naar de zijkant beweegt. Ga vervolgens terug naar de plankpositie. Doe dit ook met je andere arm en herhaal die drie keer voor iedere arm.

Spring met je knieën richting je borst

Plaats je hielen op schouderbreedte uit elkaar. Hierbij moeten je knieën licht gebogen zijn en je handen voor je. Verolgens spring je op en breng je je knieën zo dicht mogelijk naar je borst. Herhaal dit 12 keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *