- Overig

Officieel bewezen: van mannen krijg je hoofdpijn

Het is niets nieuws dat mannen af en toe vervelend kunnen zijn. Op dit soort momenten kunnen ze je zelfs hoofdpijn bezorgen. Veel mensen dachten dat dit slechts een fabeltje was, maar nu hebben wetenschappers ontdekt dat vrouwen daadwerkelijk hoofdpijn kunnen krijgen van mannen.

Als vrouwen in hun dagelijkse leven veel omgeven worden door mannen, hebben ze vaker een ongezonde levensstijl. Dit komt omdat mannen ‘rationeel’ en ‘simpel’ denken. Hierdoor gaan vrouwen zich ook verplicht voelen om zich zo te gedragen. Dit is voor veel vrouwen niet gemakkelijk, waardoor ze meer stresshormonen aanmaken. Deze veroorzaken hoofdpijn.

Het kan ook zo zijn dat door een lange omgang met mannen, vrouwen een hoge bloeddruk en een slaapprobleem ontwikkelen. Onze conclusie luidt als volgt; er moet een betere man-vrouwverdeling komen in bedrijven en daarbij moet er ruime vrijkomen voor ontspanning, relativeren en lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *